Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Arc anyajegyeinek titkos jelentése és a Pénz, mint örök téma

 AZ ARCON LÁTHATÓ ANYAJEGYEK ÉRTELMEZÉSÉT ADJA A KÍNAI ALMANACH, KÍNAI NEVÉN TUNGSU, MELYET „A KEDVEZŐ ÉS KEDVEZŐTLEN DÁTUMOK KÖNYVEDKÉNT IS ISMERNEK. AZ ARCON TALÁLHATÓ ELSZÍNEZŐDÉSEK KÜLÖNFÉLE TULAJDONSÁGOKAT JELEZNEK – PÉDÁUL KREATIVITÁST, INTELLIGENCIÁT, GAZDAGSÁGOT ÉS EGÉSZSÉGET.

Kevesen ismerik fel, hogy a Tungsu sokkal többre jó, mint a kedvező és kedvezőtlen dátumok megállapítására. Az Almanach az ősi kínai filozófusok és jósok asztrológiai és szimbólumokról szóló ismereteinek gazdag tárházával szolgál. Ezúttal az arcon látható anyajegyek titkos jelentését taglaljuk. E jelentések nagyban függnek a foltok elhelyezkedésétől. Nézzük meg az arcunkat, majd a következő oldalon látható ábrát, és vizsgáljuk meg, mely számok helyén vannak anyajegyeink. Az anyajegyek csak akkor hordoznak jelentést, ha nincs túl sok belőlük, és eléggé feltűnőek. Ha arcunk tele van apró pattanásokkal vagy pigment foltokkal, ezek nem értelmezhetők. Miután a könyvbeli ábrát összevetettük az arcunkkal, olvassuk el a különböző helyeken található anyajegyek értelmezését.  Az anyajegyek jelentése az arcon elfoglalt helyüktől függ. Elhelyezkedésüket számok jelölik 1-től 25-ig. A jelentést a számokhoz tartozó leírásokból olvashatjuk ki.

1-3-as ANYAJEGY
A szülött gyermekkorában lázadó, szabadszellemű személyiség volt. Születetten kreatív, és akkor nyújtja a legjobb munkatelje-sítményt, ha szabad kezet kap. Felettesei általában kedvelik újító szelleméért. Akinek ilyen helyen van anyajegye, sokkal eredményesebb vállalkozóként, amikor a maga ura lehet, mint ha mások alkalmazásában áll, de az ilyen ember általában meg is kapja a lehetőséget az önállóságra.

4.-es ANYAJEGY
Impulzív alkat, gyakran elhamarkodottan cselekszik, ettől karizmatikus, nagy hatással van másokra, erős, sziporkázó egyéniség, de bajba kerül, ha túl sok vélemény közül kell választania. Ilyenkor kötekedővé válik, de sosem haragtartó. Az ilyen ember rendkívül indulatos, ingerlékeny. Ha eltávolíttatja az anyajegyet, megnyugszik, és jobban megbékél a világgal.

5.-os ANYAJEGY
A szemöldök fölötti anyajegy a meggazdagodás lehetőségére utal, de az illető munkával keresi meg a vagyonát, és keményen meg kell dolgoznia érte. Nagyon kell vigyáznia a pénzére, nehogy rosszakarói, irigyei mézes-mázos szavakkal kifosszák. Óvakodjon mindenkitől, aki gyors és könnyű meggazdagodási stratégiákkal ámítja. Akinek ezen a helyen van anyajegye, jól teszi, ha bizalmat-lan. Kövesse az ösztöneit, és legyen óvatos. Soha ne bízza a pénzét másokra.

6.-os ANYAJEGY
A 6-os számmal jelölt területen elhelyezkedő anyajegy intelligenciáról, kreativitásról és művészi tehetségről tanúskodik. Ez utóbbi gazdagságot, hírnevet és sikert hozhat. Az ilyen elhelyezkedésű anyajegy egyébként is a jómód jelölője, de a vagyont nem hagyományos módszerekkel, inkább rendhagyó módon, a szívére hallgatva tudja csak megszerezni a szülött. A siker eléréséhez merészségre van szükség.

7.-es ANYAJEGY
A szemöldök alatt lévő anyajegy családi konfliktusokra utal a tágabb családban, és ezek bánatot okoznak a szülöttnek. A viszályok a munkájára és az életerejére is rossz hatással vannak. Tanácsos elsimítani a nézeteltéréseket a rokonokkal a lelki béke és az előbbre jutás érdekében. z ilyen személy gyakran kezdeményez kapcsolatot, bonyolódik flörtökbe az ellenkező nem képviselőivel, de akár azonos neműekkel is. Ügyelnie kell rá, hogy kordában tartsa a szenvedélyeit, különben bajba kerülhet.

8.-as ANYAJEGY
Az itt elhelyezkedő anyajegy nem túl szerencsés. A szülött állandó pénzügyi gondok között él, mert hajlamos a túlköltekezésre, és áldozatul eshet a játékszenvedélynek is. Meg kell tanulnia a mértékletességet.

9.-es ANYAJEGY
Ez az anyajegy szexuális és egyéb problémákra utal. Kedvezőtlen jel; tanácsos tőle megszabadulni, ha lehetséges. Kellemetlen szerelmi élményeket és egy sor nehézséget okozhat.

10.-es ANYAJEGY
Az orr alatt elhelyezkedő anyajegy sok szerencsét ígér az utódokkal kapcsolatban. A szülöttet mindig körülveszi a családja, sok gyermek és unoka. Élvezheti szerettei támogatását, és mind anyagilag mind érzelmileg bőségben telik az élete.

11.-es ANYAJEGY
Ez az anyajegy betegségre hajlamosít. Érdemes eltávolíttatni, különösen akkor, ha nagy és sötét színű. Ha ez nem lehetséges, akkor használjunk bőven púdert az elfedésére.

12.-es ANYAJEGY
Ez az anyajegy sikeres és kiegyensúlyozott életet jelez. A szülött gazdag lesz, és híres. Ugyanakkor, bár adott a lehetősége a fényűző életmódra, a meghitt otthonra és a családi életre is hangsúlyt helyez. Nőknél különösen kedvező előjel ez az anyajegy – szépségről és elismertségről árulkodik.

13.-as ANYAJEGY
A szülöttnek sok gondot okoznak a gyermekei, a velük való kapcsolata rossz lesz. Nem sokat lehet tenni ez ellen, csak a tolerancia segít.

14.-es ANYAJEGY
Ez az anyajegy fokozott érzékenységet jelez élelmiszerekre, ami nehezíti a szülött életét. Erős a hajlam az allergiára, esetleg a túl sok evésre.

15.-ös ANYAJEGY
Az a személy, akinek ezen a területen van anyajegye, nyughatatlan, folyton lakást újít és költözködik. Szereti az új dolgokat és az új helyeket. Ha egy helyben kell maradnia, boldogtalan. Kedveli az utazást, a kalandokat, és kiváló a megfigyelőképessége.

16.-os ANYAJEGY
A szülöttnek oda kell figyelnie a táplálkozására, valamint a szexuális életére. E kettő okozhatja a legnagyobb gondokat. Súlyproblémákkal küzd, melyek depresszióba sodorhatják. Szívesen bocsátkozik szerelmi kapcsolatokba egyidejűleg több partner-rel, de mivel jó erkölcsi érzékkel rendelkezik, emiatt bűntudatot érez, és ez stresszhelyzetet teremt.

17.-es ANYAJEGY
A szülött nagy társadalmi elismertségre tarthat számot. Aktív társasági életet él, kiválóan kommunikál, ám hajlamos beképzeltté válni sikerei láttán, ami rossz hírbe hozhatja. Hírneve csorbulása azután súlyosan érinti, mert mások véleményéből meríti az önbizalmát és az önbecsülését.

18.-as ANYAJEGY
Az ilyen ember folyton úton van. Tengerentúli utazásokon vesz részt életében többször is, de ilyenkor óvatosnak kell lennie, mert inkább az otthon ülés való neki.

19.-es ANYAJEGY
A szülött sok pénzt keres, és számos barátja van, ezért ez igen kedvező hatású anyajegy. Kellemetlenségeket csupán az okozhat neki, hogy túlzottan is odavan az ellenkező nemért. Ez nehéz helyzetekbe sodorhatja, ügyelnie kell, nehogy elvakultan osztogas-sa kegyeit.

20.-as ANYAJEGY
Az e területen elhelyezkedő anyajegy egyaránt hozhat nagy szerencsét és nagy szerencsétlenséget. Különösen jó vagy különösen rossz hírbe keverheti viselőjét. A szülött nagyon kreatív, rendkívül intelligens, de tehetségét nem biztos, hogy jól használja ki. Nem lehet vele packázni, mert aki magára haragítja, annak nehezen bocsát meg. Olyan embert jelez ez az anyajegy, aki beírja a nevét a történelembe – nagyszerű személyiségként vagy zsarnokként. A szemöldök csúcsánál elhelyezkedő anyajegy tekintélyről és hatalomról tanúskodik. Az ilyen emberből jó vezető válhat például egy nagyvállalat élén.

21.-es ANYAJEGY
Ez rendkívül kedvező anyajegy, mert arról árulkodik, hogy viselőjének mindig bőven lesz enni- és innivalója. Hírnevet és elisme-rést is ígér.

22.-es ANYAJEGY
Ez az anyajegy boldog életet hoz, a szülött zökkenőmentes életre számíthat. Előfordulhat, hogy valamilyen sportban jeleskedik, és kimagasló teljesítményt nyújt. A szemöldök csúcsúnál elhelyezkedő anyajegy tekintélyről és hatalomról tanúskodik. Az ilyen emberből jó vezető válhat például egy nagyvállalat élén.

23.-as ANYAJEGY
Magas intelligenciára, éleseszűségre és jó gyakorlati érzékre utal. Az egyénben erős a túlélési ösztön, és ez tartalmas, hosszú életet ad. Az ilyen ember idős korában is aktív, sok barátra és családtagjai támogatására egyaránt számíthat egészen élete végéig.

24.-es ANYAJEGY
Fiatalkorban hírnevet és vagyont hoz, és tanácsos ezt kihasználni, gondoskodni az időskori megélhetésről, mert az itt elhelyezkedő anyajegy nehezebb öregkort ígér.

25.-ös ANYAJEGY
Ezzel az anyajeggyel gazdagság és elismertség lesz a szülött osztályrésze, de óvakodni kell a túlzásoktól. Ha nem szakad el a ha-gyományoktól, és nem ragadtatja magát szélsőségekre viselkedésében, hosszú és sikeres életre számíthat.

forrás:cupp.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pénz - örök téma.


Ha van, akkor azért, ha nincs elegendő, akkor azért.

A magyar nyelv beszédes, figyelj arra, hogy ne csak keresd a pénzt, találd is meg!

"Amikor azt mondjuk, hogy gondoljatok jó érzést keltő gondolatokra, sokan félreértenek minket. Mi nem azt tanítjuk, hogy fogj egy pozitív csengésű gondolatot és sulykold magadba, hanem azt, hogy mindig figyelj oda, hogy az adott pillanatban milyen érzést okoz a gondolat.

Ha például szegény vagy, és valaki a megerősítésekről kezd beszélni és azt tanácsolja, hogy írd le naponta húszszor, hogy 'Gazdag vagyok!' - akkor bár pozitívnak tűnhet ez a mondat, mégis előfordulhat, hogy feszültség keletkezik benned tőle.

Tehát ez a megerősítés az adott pillanatban nem segít, nem jó érzés rágondolni, de még csak megkönnyebbülést sem érzel tőle, sőt felidegesít. Ilyenkor minél keményebben próbálkozol annál többet ártasz magadnak.

A példánál maradva, az a lényeg, hogy kreatívan közelítsd meg a gazdagság témáját és közben figyelj arra, hogy tényleg megkönnyebbülésre lelj. Erre nincs állandó szabály.

Figyeld, hogy a gondolat milyen érzést kelt benned. Például kezdhetsz ilyesmivel - és közben figyeld milyen érzés:


- Végül is sokmindent túléltem már kevés pénzből is;


- Sokszor éreztem már azt, hogy nincs tovább, szorult helyzetben vagyok és valami mindig történt ilyenkor ami segített;


- Vannak emberek akik hasonló körülményekből indultak mint én most, és most már vagyonosak;


- Szegénység nem változik egyik napról a másikra gazdagsággá, de ha szegényen boldog vagyok, még mindig jobb, mintha szegényen boldogtalan volnék.

Láttam már gazdagok között is boldogtalan embert, tehát a boldogság nem pénzfüggő.

Kipróbálhatnám milyen körülményektől függetlenül boldognak lenni. Egy boldog emberre mindig jobban figyelnek, szívesebben követik, szívesebben keresik a társaságát. A munkaadók, a vendégek, az ügyfelek is jobban szeretik a boldog embereket.

Igazából minden vagyonos, sikeres ember akiket csodálok, boldog ember. Megpróbálhatom én is, csak az érzés kedvéért. Ha nagyon nem tetszik, bármikor visszatérhetek a boldogtalanságba (nevetés).

Jobban érzem magam, amikor boldog vagyok.

Szabadabbnak érzem magam, amikor körülményektől függetlenül vagyok boldog. Amikor boldog vagyok elengedem az ellenállásom és mindaz, ami a rezgéseim valóságában van, akadálytalanul kezdhet áramolni tapasztalatomba.

Sok pénzt halmoztam fel az Örvényemben és amikor megkönnyebbülést, jó érzéseket érzek, akkor szabad utat engedek neki.

Nehány perce végzem ezt a gyakorlatot és érezhetően jobban érzem magam. Képes vagyok ilyen gyorsan rezgést változtatni. Egyre jobban fog ez menni. Klassz dolog gyakorolni ezt.

Nagyrabecsülöm a fokuszomat. Tudom, hogy a legnagyobb gazdagság a fokuszom irányításának képessége.

Annyi mindent tudok, gazdag vagyok tudásban. Gazdag képzelőerőm van, már képes vagyok jobban átérezni a gazdagságot.

A pénzügyi gazdagság hasonló érzés. Ha ezt fent tudtam tartani az utóbbi 15 percben, akkor gyakorlással egyre tovább képes leszek fenntartani.

Egyre jobban érzem magam, minden rendben.

Életem egyre jobbá válik, ezt épp most tapasztaltam meg  "

- Abraham-Hickselet-viraga.jpg