Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Családfelállítás, Hellinger módszer

 

1--bert-es-sophie.jpg

 

A családfelállítás módszerét Bert Hellinger - volt római katolikus pap -, egykori misszionárius és felesége, Sophie Hellinger honosították meg Európában.

Bert Hellinger 2019-ben elhunyt. Korszakalkotó munkáját felesége, Sophie Hellinger folytatja jelenleg, átalakítva a saját személyiségének megfelelően.

Magyarországon Bert Hellinger egyetlen intézménynek adott hivatalosan engedélyt arra, hogy viselhesse az ő nevét. A néhai Pálmai Dezső által alapított Hellinger Intézet Budapesten található.

 A korrekt tájékoztatás kedvéért itt kívánjuk közölni azt a tényt, hogy Bert  jóval halála előtt visszavonta tanításai jó részét és megtiltotta, hogy követői használják a családállító vagy családfelállító terapeuta megnevezést. 

 

Magyarországon számos formája megtalálható ennek a nagyon hatékony gyógyító metódusnak. Egyéni vagy  csoportos formában a Bert Hellingertől megtanult alapokra építve a jelentkezők először saját szüleikkel, testvéreikkel, felmenőikkel  való viszonyukat tudják kitisztítani, rendezni, minden egyéb ezután következik.

A morfogenetikus mező, amely minden információt tárol egyéni sorsunkról, családi életünkről, múltunkról és jövőnkről, segíti a folyamatot, hisz innen érkeznek meg azok az információk, esetleg titkok, amelyek támogatásával megoldhatja egy-egy résztvevő az adott élethelyzetét, problémáját.

 

Azoknak ajánlom a módszert, akik határozottan eldöntötték lelkükben, hogy változtatnak életükön a kívánt irányba.

 

FIGYELEM! Gyakorlott, előképzettséggel rendelkező, leinformálható teraputát érdemes keresni.