Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Elengednem, ami gátol - ACCESS BARS

 

 

 
 

Mit szólnál ahhoz, ha az életedet megnehezítő minden negatív korlátozó hiedelmed egyszerűen, könnyedén törölhetnéd, miközben kényelmesen pihensz, vagy akár alszol is? Az USÁ-ban a társadalombiztosítás már támogatja ezt a módszert, és nálunk is rohamosan terjed a technika ismerete.


Jól jönne Neked is egy ilyen lehetőség?

Az Access Bars – sokkal több, mint egy lazító fejmasszázs

 

energia-aramlasok.jpg

 

A kezelés során a páciens kényelmesen fekszik, a kezelő pedig ujjait sorban a fejen, arcon lévő pontokra helyezi (összesen 32 pont, ún. Bar van). Többnyire egyértelműen érzi, amikor “eltalálja” a pontokat, melyek érintése mikrokisüléseket hoz létre, és azonnali változásokat indít el az agyban. A kezelés ideje 60-90 perc, gyerekeknél jóval rövidebb is elég.

Ezek a pontok mind egy-egy területet érintenek, ahova a területtel kapcsolatos energiák felhalmozódnak, elraktározódnak – és úgy futnak a háttérben, mint nemkívánatos programok. Tulajdonképpen az Access Bars nem egyébről szól, mint a fölösleges programjaid törléséről, hogy azután pozitívakra cserélhesd őket, megengedő kérdések feltevésével.

 

Az Access Consciousness rendszerének egyik technikájáról van szó, amit Access Bars-nak (Bar-ok futtatása) hívnak.

A Bar-ok olyan pontok a hajas fejbőrön és az arcon, amelyek eltárolták a valaha magunkévá tett összes hiedelmünk elektromágneses összetevőjét, olyan gondolatokat, előítéleteket, elképzeléseket, szabályokat, amelyekhez ragaszkodtunk.

Meglehet, hogy ezek nagyban akadályozták bármilyen célunk elérését? Akkor itt a lehetőség, hogy felszámoljuk őket egyszer s mindenkorra!

A kezelés nagyon kellemes, lazító, leginkább egy finom fejmasszázshoz hasonlít. Ennek során véglegesen törlődnek az életünket korlátozó hiedelmeink, így nyitottá válunk az új dolgokra, gondolatokra, hitekre.

A kezelést követően bármilyen vágyunkat, célunkat kérdések feltevésével leszünk képesek beengedni az életünkbe, legyen az bármivel kapcsolatos (test, egészség, alvás, párkapcsolat, pénz, szorongás, kreativitás stb.).

Például ha szeretnék végre túladni az autómon, akkor a “Mi lenne, ha el tudnám adni az autómat jó áron, még ezen a héten?” -féle kérdésfeltevés tudatalatti szinten nyitottá tesz a számomra megfelelő körülmények, helyzetek, emberek bevonzásához.

Hihetetlenül hangzik? Pedig működik…

Mária gondolt egyet, és meghirdette az autóját a neten. Folyamatosan ismételgette a megerősítő kérdéseit az eladással kapcsolatban. Amint felkerült a hirdetése, máris öten telefonáltak neki, másnap pedig túl is adott az autón.

Ha belül változunk, az a környezetünkben élőkre is hatással lesz, hiszen energetikailag összekapcsolódunk velük…

” Egy hónapja voltam az első kezelésen. Igazából nem is tudtam mi ez, csak kíváncsi voltam. Egy nagyon nagyon jó fejmasszázsnak mondhatom. Teljesen kikapcsol, és ellazít. Napokig tart a hatása. Utána egy hétig teljesen nyugodt, könnyed és energikus voltam. És nagyon jól aludtam. Figyeltem, történik- e valami velem? És rádöbbentem, hogy egy hatalmas változás állt be az életembe, életünkbe. A kislányom rendszeresen bepisilt napközben. Sajnos az okára nem tudtunk rájönni, szervi oka nem volt, és a pszichés okot nem tudtuk megfejteni. A kezelés után pedig teljesen elmúlt a bepisilés!!!! Most már biztosan állíthatom, egy hónap távlatából. Nekem ez nagyon nagy élmény. Köszönöm! Szeretettel: Tündi.”

 

Az Access Bars-t Gary M. Douglas fedezte fel életének egy nehéz, kilátástalan helyzetében, amikor megoldások után kezdett kutatni. Rendszere (az Access Consciousness) ma a világ 46 országában van jelen, és már több ezer embernek segített, hogy változtasson az életén.

 

isteni-enek-talalkozasa.jpg

Az irányítás a Te kezedben van, ha sikerül megszabadulnod az önkorlátozó hiedelmeidtől, amelyeket valaha is igaznak fogadtál el a magad számára. Az előítéleteket, nézőpontokat a szüleinktől kaptuk, egyszerűen azért, mert ők is ezt tanulták az elődeiktől. Az Access Bars módszere segítségével azonban akár több ezer évnyi korlátot törölhetsz az életedből, egészen könnyedén, csupán engedned kell…

 

A Bar-ok futtatása rendkívül jól képes kiegészíteni bármilyen egyéb módszert, hiszen befogadóbbá tesz a gyógyulásra, változásra. Atudatosabbá válást is elősegíti.

Az Access Bars módszere egynapos tanfolyamon elsajátítható, és olyan egyszerű az alkalmazása, hogy egy tízéves gyerek is képes másokat kezelni vele. Terapeutáknak kitűnő kiegészítő lehetőség, de bárki számára nagyszerű befektetés lehet, hiszen végigkezelheted vele a családodat! Megoldást jelenthet a gyerekek különféle tanulási és koncentrálási nehézségeinek, vagy viselkedési “zavarainak” leküzdésére.

Köszönet érte Garynek!

Magyarországon sokan használják és tanítják ezt a fantasztikus módszert!

Mindenkinek nagyon ajánlom!