Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyermekeink és az elektroszmog

rozsak-ablakban.jpg

 

 

 

ERICH  KÖRBLER

MÓDSZEREI

 

 

Erich Körbler osztrák mérnök egy alkalommal a laborjában a szupravezetők tulajdonságait vizsgálta. Pihenésként felállt a mérőműszerektől és magához vett egy almát, hogy elfogyassza. Gondolataiba merülve sétálgatott a laborban fel s alá, amikor észrevette, hogy amikor elhalad bizonyos mérőműszerek mellett, amelyek bekapcsolt állapotban voltak, akkor azok kilengenek, azaz bizonyos értéket mutatnak a kijelzők. Amikor letette az almát a kezéből, akkor ugyanúgy elhaladva a merőeszközök mellett teljesen mást jeleztek.

csecsemo-es-iphone.jpg

 

Műszaki ember lévén ezen a nyomon indult el és hamarosan megállapította, hogy a szervezetben minden vezérlés EM ( elektromágneses ) hullámok segítségével történik. Azaz minden ami él, energiát vesz fel és ad le.

Az ember is felvesz és kibocsájt EM hullámokat. Mivel az energia nem vész el, csak átalakul, ezért ebből az következik, hogy jelen korunkban az emberre szinte minden irányból EM hullámok hatnak, amelyek befolyással vannak a testre, a lélekre, minden szervre, szervrendszerre.

 

korbler-konyv.jpg

Tudnunk kell, hogy az emberi szervezet nem tud határtalan mennyiségű energiát felvenni, ezért amit felvesz, abból le is kell adnia. Tehát úgy működünk, mint egy antenna, EM hullámokat adunk le és veszünk fel.

Alapvető tény, hogy sosem szabad összekeverni az EM hullámokat az elektromos mezővel vagy a mágneses mezővel. Mi is a különbség?

A Föld bolygó mágneses mezeje természeti adottság. Az evolúció során az élőlények teste alkalmazkodott hozzá.  Közismert a Hartmann háló, a Ley vonalak, a vízerek fogalma. Az elektromos mezőket egészen egyszerű mérőműszerekkel lehet mérni. Az EM hullámok viszont a mikrohullám fölötti tartományban mozognak, ide sorolható a fényfrekvencia, az infravörös és az UV.

Mi, élőlények, azokat a hatásokat is érzékeljük, amelyek körülöttünk ezen a sávon belül történnek. Tehát az ember felvesz energiát, le is ad energiát, a testében EM hullámok segítségével folyik a kommunikáció és ehhez az jön még hozzá, hogy a mikrohullám feletti összes sávban történő hatásokat is érzékeli, azaz mindez hat az ember testére - lelkére.

Erich Körbler kifejlesztett egy eszközt, amelynek a bioindikátor nevet adta, s amelyet ha bárki a jobb kezébe vesz, meg tudja állapítani egészen pontosan, hogy melyek azok a dolgok, tárgyak, ételek, ruhák, energiamezők, színek, vitaminok, gyógyszerek, emberek, állatok, országok, stb. azaz bármi, ami az adott egyénre pozitívan hatnak, vagy negatívan befolyásolják az ő életét.

 

Miután Körbler mérnök volt, ő kifejezetten tudományos alapon fejlesztette ki ezt az eszközt, ennek semmi köze a manapság oly népszerűvé vált ezoterikus, spirituális tartalmakhoz. Elektromos, mágneses és EM azaz elektromágneses hullámokat mért vele, amely színtiszta fizika.

Fontosnak tartotta, hogy egy adott ember vizsgálata esetében sosem lehet figyelmen kívül hagyni a környezetet és azokat a hatásokat, amelyek állandó tartózkodási helyein érik. Egy alkalommal beszámolt egy esetről, amikor egy gyógyszerésznő fordult hozzá rendkívüli apátiára és fáradtságra panaszkodva. Természetesen mindenhol járt már, kivizsgáltatta magát, rendszeresen szedett vitaminokat,  de tünetei nem szűntek meg. Körblernek a bioindikátoros vizsgálat alkalmával feltűnt, hogy szinte mérhetetlenek a hölgy által kibocsájtott EM hullámok. Nem értette, miért van ez a jelenség, ezért részletesen kikérdezte a hölgyet az otthoni és a munkahelyi tartózkodási helyeinek körülményeiről. Ekkor derült ki, hogy egy gyorsvasút megállóhelyén található a patika, ahol napi 8 órát töltött el a nő évek hosszú sora óta, ugyanakkor a lakása a vasút másik oldalán, közvetlenül a pálya mellett volt található.

Mire következtetett ebből? A patikus nő szervezete állandó EM terhelést kapott, szinte a nap 24 óráját évek óta ebben töltötte el a nagyfeszültségű vezetékek közelében. Miután az emberi test és szervek folyamatait is EM hullámok vezérlik, ezért a két hatás találkozott és olyan túlterhelést hozott létre, amelyet a szervezet nem tudott tolerálni.

 

Itt jegyzem meg, hogy a Körbler által felfedezett tény, miszerint a szervezetben minden vezérlés EM hullámok segítségével történik, egy olyan felfedezés volt több, mint 30 éve, amelyet azóta nemzetközileg számtalan tudományos munka bebizonyított, s amely felfedezés további tudományos kutatások alapjaiként szolgál a mai napig is.

Orvosoknak, természetgyógyászoknak, életmód tanácsadóknak a figyelmét arra hívta fel Körbler, hogy nem lehet az embert a környezetétől függetlenül gyógyítani, sőt még vizsgálni sem!

Nagyon figyelnünk kell arra, hogy mindannyian, főleg a csecsemők, kisgyermekek és idősek, valamint a kismamák minél elviselhetőbb EM sugárzású környezetben éljenek.

Erich Körbler állítása szerint mindenki képes megtanulni és alkalmazni ezt a módszert, ami azért fontos, mert mindannyian a saját és a ránk bízottak egészségéért vagyunk elsősorban felelősek, a lakókörnyezetünk EM mentesítéséért.

Mindenki kitesztelheti, hogy egy adott energia minőséget elvisel-e a szervezete, vagy sem?

Mik ezek a tesztelendő területek, miket javasolt Körbler?

  • élelmiszerek, víz
  • ruházati anyagok és színek
  • éjszakai fekvőhely helyzete és anyaga
  • építőanyagok, amelyeket használunk
  • vitaminok, táplálékkiegészítők
  • allergén anyagok, élelmiszerek

 

Különösen szeretnénk felhívni a figyelmet a GYERMEKEK érintettségére, mert mai korunkban a gyermekek rendkívüli mértékben ki vannak téve az EM hullámok hatásának, nagyon gyors a technikai fejlődés és a testüknek nincs idejük hozászokni és fokozatosan alkalmazkodni mindehhez.

csecsemo-es-iphone.jpg

 

 

Az a tény pl., hogy rendkívül sok baba úgy fejlődik ki az anyapocakban, hogy a mama a nadrág zsebében vagy a kistáskájában hordja az okostelefonját, közvetlen közelében a bébinek, majd úgy sétáltatja a gyermeket a babakocsiban, hogy a baba lábánál helyezi el a mobilt, nos, el sem tudjuk képzelni, milyen óriási EM terhelést kap ezzel a pici szervezete! Sajnos a kicsi nem tud védekezni ez ellen.

Körbler találmányai között vannak azok a geometriai formák, amelyeket alkalmazva semlegesíteni lehet a földsugárzásokat, erősíteni az immunrendszerünket, megszüntetni testi  fájdalmakat.

Hála és köszönet Erich Körblernek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

thorus-fold-1.jpg