Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kommunikáció az állatokkal


 

allatkom-12.jpg

Ez a nagyon különleges kommunikációs forma, amellyel hozzánk kötődő állataink szinte beszélnek hozzánk, mindenki számára elérhető, lefordítható és megtanulható ma már.

Nagyon fontos, hogy gondolkodási  struktúránk  és hitrendszereink átálljanak egy olyan rendszerre, ami támogatja az állatokkal való információ cserét.

Még nagyobb a jelentősége annak, ha az ember "hagyja magát szeretni", s elfogadja és befogadja a feltétel nélküli szeretetet, mellyel kedves állata körülveszi.

Erre minden olyan ember képes, aki valamilyen oknál fogva kötődik az állatokhoz.

 

cic-computer.jpg

Az ilyen emberek rendelkeznek egy különleges  "csatornával", melynek  megnyílása után  aktiválódik  az a képességük, készségük, hogy megértsék állataik jelzéseit, mondanivalóját, beengedjék gyógyító erejüket.

 Az általam ismert összes alternatív gyógyítási modell egyik leghatékonyabb módja az, ha közeli állataink gyógyítanak minket feltétel nélküli szeretetük erejével, totális elfogadásukkal.

Fantasztikus lehetőség ez mindannyiunk számára, akik kötődünk állat testet felvett lelki társainkhoz.

Hála és köszönet állatainknak!

Hála és köszönet azoknak is, akik átadják e tudást Magyarországon. Neves képviselője e témának itthon Dr. Kerekes Barbara állatorvos.

Ugyancsak megtalálható már kis hazánkban az a relaxációs forma, amely szintén óriási gyógyerővel bír tapasztalataim szerint. Ennek lényege, hogy a sámáni hagyományokat követve állatok szellemeit hívja meg a terapeuta a relaxációs ülésre és az ő segítségükkel a paciens képes saját magában megnyitni azt a kaput, amely a gyógyító folyamatokat beengedi, megengedi.

Különös ereje van a delfinekkel való mindenféle relaxációnak, meditációnak, az ő csoporttudatuk olyan magas frekvenciájú szeretetrezgéseket hordoz, hogy aki képes kapcsolódni velük, egészen biztosan számíthat a gyógyulásra. Egyiptomban élő magyar delfintúrák szervezése, vezetése: Szabó Pálma.

 

A témában megannyi kiadvány megjelent már magyarul is, magam szeretettel ajánlom az alábbi könyvet:

 

Jeanne Ruland: Az állatok ereje - Bookline Kiadó

 

 

allatkom-6.jpg