Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rák gyógyítása, Cannabis olaj, B17 injectio

leukemia---gyermek.pngHol veszítettem szem elől életem értelmét?

Ezt a kérdést kell megválaszolnunk a rák esetén - is.

 

 

 

A rák fizikai szinten való kezelésének és gyógyításának megannyi alternatív módját ismerjük manapság.

Fontos tapasztalati tény azonban, hogy a diagnózis megállapítása után szinte azonnal cselekednünk kell, mert minden óra, minden nap rengeteget számít a teljes gyógyulás érdekében.

 

A rákot bármilyen stádiumában a  nagyon hatékonyan gyógyítja a PHOENIX TEARS elnevezésű csepp, amit jelen állás szerint Kaliforniában tudsz beszerezni recept segítségével. Rick Simpson nevét megtalálod a facebookon.

Időközben több ország legalizálta a Cannabis olajat, kérlek nézz szét az internet világában, megannyi információhoz lehet hozzájutni. 

E csepp elkészítésének receptje megtalálható az interneten is! Tapasztalataim és betegeim beszámolói szerint ez a szer is egy csoda, kb. 3 hónap alatt képes teljesen visszaállítani az egész-séget, s meggyógyítani a kezdeti stádiumú rákot, majd megtartani ezt a gyógyult állapotot, amennyiben a kiváltó okot is sikerül megtalálni és semlegesíteni.

További, interneten legálisan itthon is beszerezhető szerek: Amigdalina, Ridutox, B17 injectio és krém, melyekről szintén a neten tudsz tájékozódni. E szereket általában nátrium bicarbonát infúzióval adják be, mely beszerezhető az Európa Patikában Budapesten, a Keleti Pályaudvar  mellett.

Egy komplett havi adag ára jelenleg kb. 400 és 600 ezer forint között mozog. E szerekhez feltétlenül és elengedhetetlenül társítani kell még a teljes étkezés megváltoztatását, no cukor, no liszt, no tej, no mesterséges anyagok, stb.

Fontos továbbá orvos segítségét is igénybe venni, ugyanakkor tudni kell azt is, hogy hivatalosan nem támogathatják magyarországi orvosok ezt a kezelésmódot.

Étkezési tanácsok áttekintésére javaslom Antal Valéria honlapját.

A rák fizikai szintű gyógyítása a korai stádiumban tehát nagyon gyors és intenzív beavatkozást igényel orvosi felügyelet mellett!

A rák szellemi-lelki-érzelmi szintű gyógyítására remek terápiák léteznek ma már, amelyek az információs medicina és a kvantumgyógyítás tárgykörébe tartoznak és egészen hihetetlen eredményeket mutatnak fel a komplex kezelés során. Ugyancsak több paciensem számolt be arról, hogy több ízben Hellinger - féle családfelállításon vettek részt, ahol segítséget kaptak betegségük lelki-családi okainak feltárásában. Megfelelő szakember támogathatja még a folyamatot a szomatodráma néven fémjelzett terápiás módszerrel.

 

Köszönet azoknak az embereknek, kollégáknak, akik lehetővé teszik a gyógyulni vágyók számára a rákgyógyítást!

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

A rák valódi oka

CancerKedves embertárs, megpróbálom a most következő nem túl szokványos gondolatcsomagot úgy összeállítani, hogy az a lehető legérthetőbb, legegyszerűbb és leghasználhatóbb legyen minden útkereső, kérdéseire választ kereső olvasó számára. Hogy a fenti kritériumoknak eleget tegyek, a legelején kell kezdenem, az alapokkal, az emberi lét legfontosabb és legalapvetőbb kérdésével, a nagy ok rövid bemutatásával, rövid és lényegre törő meghatározásával:
Miért vagyunk itt?
Mindannyian megfigyelhettük, hogy a földi életben csak a változás állandó, más szavakkal: örök változásra, egy szimpatikusabb kifejezéssel élve, fejlődésre vagyunk ítélve. Ittlétünk legfőbb oka és egyben célja is az emberi mivoltunk teljes megértése, és ezáltal szellemi lényegünk, a lélek nemesítése, kiteljesítése. Minden történés, életkörülmény, jelenség „csak” eszköz a „cél” elérésben. A lét „alaptörvényei” nem szorgalmazzák az ébren alvást, a stagnálást, ezért minduntalan olyan akadályokat, fájdalomcsomagokat gördít az utunkba, melyek azért vannak, hogy kizökkentsenek bennünket abból langy-meleg, tompa állapotból, melyben elakad a fejlődés. Ezek az akadályok a betegségek, a tragédiák, melyek sokkolva arra ösztönöznek, hogy pozíciót változtassunk, megvizsgáljuk életünket egy másik perspektívából is, és feltegyük a nagy kérdést: MIÉRT?
Földhözragadt életszemléletünk képtelen a valódi okok felderítésére, ezért a valódi okok megmutatása helyett minduntalan materialista, tudományos magyarázatokat és „megoldásokat” kínál fájdalmainkra és szenvedéseinkre. A forrástól elszakadt (istentelen), divatosabb fogalommal élve, a bal agyféltekés gondolkodásmód képtelen felismerni, hogy minden jelenség mögött csak egy valódi ok van, az összes többi csupán találgatás és magyarázat, melyek száma végtelen.
Konkrét példa a rák, a mai társadalom leggyakoribb betegsége. Elhittük, hogy az okozója a cigaretta, az alkohol, a helytelen táplálkozás, a vitaminhiány és egyéb külső, többnyire anyagalapú tényező. Örvendetes dolog viszont, hogy egyre többen kezdik megérteni és terjeszteni, hogy ez egy téves megközelítése a dolgoknak, ugyanis az ember öt érzékkel megtapasztalható formája nem más, mint az ő szellemi lényegének, lelkének az anyagi síkra kivetülő tükörképe. Ezt a gondolatot szem előtt tartva, megérthetjük, hogy a mi tragikus tévedésünk az, hogy betegségeinket nem a gyökereiben (szellemi síkon) kezeljük, hanem fizikális síkon: kemoterápia, sugárkezelés, diéta, természetgyógyászati kezelés, stb. Más szóval: amit teszünk nem más, mint a betegség tüneteinek az élsimítása, eltörlése és ezzel párhuzamosan a valódi okok figyelmen kívül hagyása, mely oda vezet, hogy a sértetlen gyökerekből minduntalan kiújul, kinő a nyavalya mindaddig, míg meg nem értjük, hogy nekünk mindenek előtt nem a tünetek elsimításával kell foglalkoznunk, hanem a probléma gyökereinek teljes mértékű megismerés és megértés általi megszüntetésével.
A fentiek fényében érthetővé válik minden tiszta szívű ember számára, hogy miért van az, hogy bizonyos személyek évtizedeken keresztül táplálkoznak a mai standardok szerint helytelenül, cigarettáznak, kávéznak, sőt, még alkoholt is fogyasztanak, és mégis jó egészségnek örvendenek, míg mások, akik egészségesen táplálkoznak, nem cigarettáznak, nem fogyasztanak sem alkoholt sem kávét, súlyos betegségektől szenvednek.
Fontos felhívnom a figyelmet arra, hogy azért is veszélyes a rákos daganatokért a mindennapi betevő falatot, az ételt, a vizet, a levegőt, a cigarettát és a kávét okolni, mert ezzel is arra késztetjük az embert, hogy a félelem által vezérelve, rögeszmésen arra figyeljen, hogy mit ihat, mit ehet, miközben a valódi okokat még inkább figyelmen kívül hagyja. Ha már az okokat keresgéljük, nyugodtan feltehetjük a kérdést, hogy vajon, okozhat-e fizikai síkon is megnyilvánuló betegséget az, hogy az ember folyamatosan erőszakot követ el saját maga ellen azáltal, hogy a mások (a szaktekintélyek) által előírt, jónak és egészségesnek hirdetett életet éli ahelyett, hogy kicsivel jobban tisztelve önmagát előtérbe helyezné saját belső igényeit, a saját hétköznapi tapasztalatokon és megéléseken alapuló felismeréseit? Vajon okozhat-e rákot a sok színlelés, a sok képmutatás, és az ebből származó belső küszködés? Vajon mi lenne, ha lét tolerálná hazugságainkat anélkül, hogy megpróbálná kinyitni szemeinket, hogy lássuk, hogy az emberi hanyatlás, a teljes elrobotiasodás útját tapossuk? Vajon a világ jelenlegi helyzetét ismerve, elmondhatjuk-e, hogy a rák nemcsak hogy nem rossz, hanem egyenesen szükségszerű eszköze az ébredésnek?
A kemoterápiával, a sugárkezeléssel, a különböző modern, illetve hagyományos orvoslás kínálta eszközökkel a tragédiát nem lehet elkerülni, legfeljebb csak késleltetni, elodázni és ezáltal az összes megspórolt pénztől gyors tempóban megszabadulni.
Mégis mit tehetünk a maradandó gyógyulás elérése érdekében? Talán mindenekelőtt el kellene kezdenünk a lehető legőszintébben, kompromisszumok és megalkuvás nélkül élni. (Arról, hogy miként lehet ezt elérni, a Szabad Gondolat időleges kiadvány 6. számában olvashatsz.) Tudom, hogy ez most túl meredek, mert a materialista társadalmunk, valamint a vallásos dogmák mostanig ennek az ellenkezőjére tanítottak minket, de úgy érzem, mindezek ellenére is fontos tudomásul vennünk, hogy ebben a játékban a lét a tét, és az állandó megalkuvások és kompromisszumok tengerében az ember képtelen a számára legmegfelelőbb utat járni, mely állandó változást, megújulást és fejlődést hoz az ő szellemi lényegének: a lelkének.
Minél drasztikusabb a helyzet, minél súlyosabb a betegség, annál drasztikusabb változásokat kell végrehajtani, hangsúlyozom: kompromisszumok és megalkuvás nélkül, különben a tragédiának, amitől félünk, törvényszerűen be kell következnie. A drasztikus változtatás sok esetben azt is jelentheti, hogy ha kell, végérvényesen kilépünk egy fullasztó, egy lelki kiteljesedést fékező családi környezetből. – Erre egyébként tett utalást valaki már kettőezer évvel ezelőtt is. De utána is sok „tanítás” elhangzott erre vonatkozóan, amit mi elmulasztottunk meglátni, meghallani. –
A drasztikus változás fontos része lehet a különböző, megértést nélkülöző vallási, illetve társadalmi dogmákkal, vakon elfogadott hitrendszerekkel való szakítás is, melyek az embert szellemi börtönben képesek tartani hosszú időn keresztül.
Súlyos betegségekben szenvedő személyeknek és azok hozzátartozóinak fontos tudomásul venniük, hogy amennyiben a beteg nem képes nyitott szívvel és nyitott elmével gyökeres változásokat végrehajtani, a tragédiának hamarosan be kell következnie. Ha viszont a beteg képes egy más fizikai és szellemi környezetbe átlépni, könnyen megértheti, melyek voltak azok a tényezők, amelyek a korábbi környezetben létrehozták a betegségét. Ha a megértés megszületik, a tragédiának nem kell bekövetkeznie. Ha a megértés nem születik meg, a tragédiának be kell következnie, mert különben a beteg újból megteremti ugyanazt a számára hátrányos, lelki kiteljesedését gátoló környezetet, mely fékező hatást gyakorol az őt körülvevő emberekre is.
Kedves olvasó, ha a fenti sorok nagyon felzaklattak, ha úgy érzed, tartalmukkal nem tudsz azonosulni, egyszerűen csak tedd félre őket anélkül, hogy erőfeszítéseket tennél annak érdekében, hogy meggyőzd magadat vagy másokat arról, hogy az egész nem több, mint egy szakmai magyarázatokat nélkülöző kitaláció. Ha meg egy belső megerősítést, visszaigazolást kaptál a fenti sorok valóságtartalmára, talán elérkezett az ideje, hogy mostantól a saját utadra lépj, a saját életedet éld annak érdekében, hogy színlelés, félelem és megalkuvás nélkül megmutasd egyéni, megismételhetetlen mivoltodat, és annak megfelelően engedd, hogy a rendelkezésedre álló életkörülmények a megértést, szellemi lényeged állandó fejlődését szorgalmazzák.

“egy Szabad Gondolat”