Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rák gyógyítása, Cannabis olaj, B17 injectio

leukemia---gyermek.pngHol veszítettem szem elől életem értelmét?

Ezt a kérdést kell megválaszolnunk a rák esetén - is.

 

 

 

A rák fizikai szinten való kezelésének és gyógyításának megannyi alternatív módját ismerjük manapság.

Fontos tapasztalati tény azonban, hogy a diagnózis megállapítása után szinte azonnal cselekednünk kell, mert minden óra, minden nap rengeteget számít a teljes gyógyulás érdekében.

 

A rákot bármilyen stádiumában  nagyon hatékonyan gyógyítja a PHOENIX TEARS elnevezésű csepp, amit jelen állás szerint Kaliforniában tudsz beszerezni recept segítségével. Rick Simpson nevét megtalálod a facebookon.

Időközben több ország legalizálta a Cannabis olajat, kérlek nézz szét az internet világában, megannyi információhoz lehet hozzájutni. 

E csepp elkészítésének receptje megtalálható az interneten is! Tapasztalataim és betegeim beszámolói szerint ez a szer is egy csoda, kb. 3 hónap alatt képes teljesen visszaállítani az egész-séget, s meggyógyítani a kezdeti stádiumú rákot, majd megtartani ezt a gyógyult állapotot, amennyiben

- a kiváltó okot is sikerül megtalálni és megérteni

- a testedet megfelelően méregteleníted

- a toxinokkal együtt a parazitákat is eltávolítod - hogyan, lásd későbbi menűpontban

- a testedet támogatod megfelelődiétával

- a megfelelően megtisztított, programozott és mennyiségű tiszta vizet fogyasztod el

- frekvencia terápia - pl. biorezonancia, Time Waver, Healy

- a lelked eldöntötte, hogy élni akarsz és ennek alárendelsz mindent

- Dr Hamer, az Új Medicina megalkotója alapelve: - a kiváltó okot is sikerül megtalálni és megérteni ( Lásd: Dr Hamer menűpont)

Hamer doktor felfedezte, hogy minden betegség, nemcsak a rák, az agy egy bizonyos területének felügyelete alatt áll és összefüggésbe hozható valamilyen előzetes pszichikai traumával. Pontosabban, egy bizonyos koncentrikus vibrációt fedezett fel az agy adott területein, amelyek azonos daganatos elváltozásoknál tökéletesen azonos helyen jönnek létre.

Más szóval, minden rákos megbetegedésnek megvolt az adott területe az agyban, amely a megbetegedést követően nem működött többé jól.

Ezzel a felfedezéssel megalapozta az Új Medicinát (GNM).

.

További, interneten legálisan itthon is beszerezhető szerek: Amigdalina, Ridutox, B17 injectio és krém, melyekről szintén a neten tudsz tájékozódni. E szereket általában nátrium bicarbonát infúzióval adják be, mely beszerezhető az Európa Patikában Budapesten, a Keleti Pályaudvar  mellett.

Egy komplett havi adag ára jelenleg kb.  600 ezer forint között mozog. E szerekhez feltétlenül és elengedhetetlenül társítani kell még a teljes étkezés megváltoztatását, no cukor, no liszt, no tej, no mesterséges anyagok, a test teljes detoxikálását.

Fontos továbbá orvos segítségét is igénybe venni, ugyanakkor tudni kell azt is, hogy hivatalosan nem támogathatják magyarországi orvosok ezt a kezelésmódot. Budapesten többen foglalkoznak evvel a terápiával, nevüket, elérhetőségüket az ineterneten megtalálhatod.

A test méregtelenítésére több komplex módszer adott, Béky László, Hatvani Galina természetgyógyászokat javaslom. Anyagaik elérhetők honlapjaikon, youtube-on.

A tiszta víz elkészítéséhez alapveő információkat Masaru Emoto könyvei adnak. Ha Budapesten élsz, a csapvízet  tisztítsd meg megfelelő víztisztítóval, kizárólag és csakis így fogyaszthatod, ha meg akarsz gyógyulni, majd ezután programozd be. Hogyan? Lásd egy későbbi menűpontban itt az oldalon.

 

A rák fizikai szintű gyógyítása a korai stádiumban tehát nagyon gyors és intenzív beavatkozást igényel orvosi felügyelet mellett!

A rák szellemi-lelki-érzelmi szintű gyógyítására remek terápiák léteznek ma már, amelyek az információs medicina és a kvantumgyógyítás tárgykörébe tartoznak és egészen hihetetlen eredményeket mutatnak fel a komplex kezelési folyamat során. Ugyancsak több paciensem számolt be arról, hogy több ízben Hellinger - féle családfelállításon vettek részt, ahol segítséget kaptak betegségük lelki-családi okainak feltárásában. Megfelelő szakember támogathatja még a folyamatot a szomatodráma néven fémjelzett terápiás módszerrel.

FIGYELEM!  EZT A BETEGSÉGET A LELKED DOLGAINAK  és ÉRZELMEIDNEK KITISZTÍTÁSA, RENDBETÉTELE NÉLKÜL NEM TUDOD TARTÓSAN MEGGYÓGYÍTANI !!!

Köszönet azoknak az embereknek, kollégáknak, orvosoknak, terapeutáknak, akik lehetővé teszik a gyógyulni vágyók számára a rákgyógyítást!

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------