Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rák gyógyítása

leukemia---gyermek.png

A TESTÜNK NEM FELEJT!

 

 

 

 

RÁK ESETÉN A GÉNEKET IRÁNYÍTÓ ÉS AZ EGÉSZSÉGÜNKRE HATÁST GYAKORLÓ TÉNYEZŐK NAGYRÉSZT AZ EMBEREK KÖZÖTTI KAPCSOLATOKBÓL SZÁRMAZNAK

A rák fizikai szinten való kezelésének és gyógyításának megannyi alternatív módját ismerjük manapság. (Több ország legalizálta az orvosi Cannabis olajat, kérlek nézz szét az internet világában, megannyi információhoz lehet hozzájutni. 

További, interneten legálisan itthon is beszerezhető szerek: Amigdalina, Ridutox, B17 injectio és krém, vénás C vitamin, stb., melyekről szintén a neten tudsz tájékozódni. E szereket általában nátrium bicarbonát infúzióval adják be, mely beszerezhető az Európa Patikában Budapesten, a Keleti Pályaudvar  mellett.

Egy komplett havi adag összeállítás ára jelenleg kb.  1 millió 600 ezer forint között mozog. E szerekhez feltétlenül és elengedhetetlenül társítani kell még állapottól függően a detoxikálást, a teljes étkezés megváltoztatását, no cukor, no liszt, no tej, no mesterséges anyagok, allergének elhagyását, megfelelő minőségű víz fogyasztását és a LELKI OKOK feltárását és kioldását.  Számos étrendkiegészítőt, bioinformációs terméket találsz a piacon.

Fontos továbbá orvos segítségét is igénybe venni, ugyanakkor tudni kell azt is, hogy hivatalosan nem támogathatják magyarországi orvosok ezt a kezelésmódot. Budapesten többen foglalkoznak evvel a terápiával, nevüket, elérhetőségüket az interneten megtalálhatod.

A test méregtelenítésére több komplex módszer adott, az ayurveda módszereit, valamint  Béky László, Hatvani Galina természetgyógyászokat javaslom. Anyagaik elérhetők honlapjaikon, youtube-on.

Biorezonancia, rezgésterápia: Dr. Tóth Edit főorvos.

A tiszta víz elkészítéséhez alapvető információkat Masaru Emoto könyvei adnak. Ha Budapesten élsz, a csapvizet  tisztítsd meg megfelelő víztisztítóval, kizárólag és csakis így fogyaszthatod, ha meg akarsz gyógyulni, majd ezután programozd be. Hogyan? Lásd egy későbbi menüpontban itt az oldalon.

A rák fizikai szintű gyógyítása a korai stádiumban tehát nagyon gyors és intenzív beavatkozást igényel orvosi felügyelet mellett!) 

Fontos tapasztalati tény azonban, hogy a diagnózis megállapítása után szinte azonnal cselekednünk kell, mert minden óra, minden nap rengeteget számít a teljes gyógyulás érdekében.

ALAPTÉTEL: TALÁLD MEG A RÁK LELKI OKÁT!

FIGYELEM!  EZT A BETEGSÉGET A LELKED DOLGAINAK  és ÉRZELMEIDNEK KITISZTÍTÁSA, RENDBETÉTELE NÉLKÜL NEM TUDOD TARTÓSAN MEGGYÓGYÍTANI !!!

Minden betegség - nemcsak a rák - az agy egy bizonyos területének felügyelete alatt áll, és összefüggésbe hozható valamilyen előzetesen megtörtént szituációval, amely traumatikus volt számodra, vagy felmenőid számára. (Dr. Hamer - Germán medicina)

Ha ezzel a betegséggel küzdesz, akkor nagy valószínűséggel az életedben  felbukkant és tartóssá vált a szorongás, a szomorúság, a stressz vagy valamilyen más érzelmi nehézség. Keresd meg azt a számodra fontos emberi kapcsolatot, ahol olyan dolog történt, aminek  következtében jelentős érzelmi trauma ért vagy alapvető szükségleted került veszélybe. FIGYELJ, mert mindez megtörténhetett a felmenőiddel is jóval korábban, melynek te is hordozod a következményeit!

A rák szellemi-lelki-érzelmi szintű gyógyítására remek terápiák léteznek ma már, amelyek az információs medicina és a kvantumgyógyítás tárgykörébe tartoznak és egészen hihetetlen eredményeket mutatnak fel a komplex kezelési folyamat során. Rezgésterápia, Wingwave coaching , szomatodráma, Hellinger-féle családfelállítás, PTSD, EMDR és számos egyéni terápiás módszer segít ebben. Lásd: lentebb a menűben!

 

Köszönet azoknak az embereknek, kollégáknak, orvosoknak, terapeutáknak, akik lehetővé teszik a gyógyulni vágyók számára a rákgyógyítást!

 

Fizikai tünetek kezelése:

Dr. Tóth Edit főorvos, integráltanácsadó

Egészségközpont

Bp., Róbert K. krt. 96 - 100. I. em.

 

Lelki okok feltárása, oldása:

Szabó Gabriella integrálpszichológus

Egészségközpont

Bp., Róbert K. krt. 96-100. I.em.

orokoltcsalad@gmail.com

 

Irodalom: Joachim Bauer: A testünk nem felejt